NISSORUN 10 WP
NISSORUN 10 WP este un produs sistemic local (translaminar) care combate ...
Referinta:
Folitex este un fertilizator lichid special conceput pentru corectarea dezechilibrelor fiziologice cauzate de lipsa unor elemente esentiale precum Calciu, Magneziu, Potasiu si Bor.
Politica de securitate
Politica de livrare si retur
Folitex este un fertilizator lichid special conceput pentru corectarea dezechilibrelor fiziologice cauzate de lipsa unor elemente esentiale precum Calciu, Magneziu, Potasiu si Bor.
Folitex poate fi aplicat atat foliar cat si radicular. Datorita asimilarii rapide, necesita o perioada foarte scurta de timp pentru obtinerea rezultatelor satisfacatoare împotriva deshidratarii tulpinii (tulpina neagra), necrozei apicale, fructelor moi, boabelor acide, cerealelor sparte, fructelor rupte, etc. În plus, acest produs are o mare putere de vindecare a micro-leziunilor cauzate de produse agrochimic si de fenomene naturale, cum ar fi grindina, vanturile puternice, ploile abundente, etc.
– Struguri de masa si pentru vinificatie: Pentru tratamentul frunzelor bazale curbate, deshidratarea tulpinilor si a petiolului, întarzierea în lignificarea lemnului, boabe apoase cu semiluna opaca, putin turgescente.
– Plante fructifere: Împotriva amaraciunii si pentru a îmbunatatii culoarea si textura.
– Ardei, tomate si vinete: Împotriva putregaiului apical, deshidratarii foliare si fructelor moi.
– Pepene galben, pepene rosu: Împotriva deshidratarii fructelor si petiolelor si a fructelor fragile si casante.
– Salate si andive: Împotriva deshidratarii marginii frunzelor si a ofilirii tulpinii.
Cale foliara: în functie de cultura:
– Struguri de masa si pentru vinificatie:
Curativ: aplicare 3-4 l/Ha. A se repeta fiecare 8-10 zile pana la disparitia simptomelor.
Preventiv: 2-3 l/Ha în cresterea boabelor, la începutul coacerii (pigmetarii) si 10 zile înainte de recolta.
– Pomi fructiferi:
Preventiv: 2-3 litri/Ha de la legarea fructelor repetandu-se dozele la 30 si 60 de zile dupa si cu 10 zile înainte de recolta.
– Ardei, tomate si vinete: 2-3 litri/Ha la fructe de 5-8 cm repetandu-se dozele dupa 10 zile.
– Pepene galben, pepene rosu: 2-3 litri/Ha la fructe de 5-8 cm repetandu-se dozele la 10 si 20 de zile dupa.
– Salate si andive: 2-3 litri/Ha la aparitia simptomelor repetandu-se dozele dupa 8 zile. O aplicare cu 5 zile înainte de recolta.
Pentru fertirigare, dozele generale sunt de 30-40 litri/Ha.
La începutul cresterii culturilor sunt indicate doze inferioare.
Azot (N) total …………………………………………..8,0% p/p (11,52% p/v)
Azot (N) nitric ………………………………………….8,0% p/p (11,52% p/v)
Potasiu (K2O) …………………………………………..5,0% p/p (7,20% p/v)
Calciu (CaO) solubil în apa……………………….10,0% p/p (14,40% p/v)
Magneziu (MgO) solubil în apa ……………………2,0% p/p (2,88% p/v)
Bor (B) solubil în apa………………………………….0,1% p/p (0,15% p/v)