HORTI MAN CROPS 94 SRL

Afacere de familie, cu o experiență de peste 16 ani în domeniul producerii de răsaduri altoite de pepene verde, pepene galben și tomate, cultivarea pepenilor verzi, pepenilor galbeni și a legumelor, și distribuirea producției în marile lanțuri de hipermarket-uri din România.

Începând cu anul 2021, principala activitate a societății Horti Man Crops este completată de distribuirea și comercializarea tuturor input-urilor necesare înființării culturilor de pepeni și legume, venind în sprijinul tuturor fermierilor prin înființarea unui magazin fitosanitar atât fizic cât și online – www.hortimancrops.ro

Fiind într-o continuă și fructuoasă dezvoltare, cu experiență vastă pe care am căpătat-o de-a lungul timpului punem la dispoziția fermierilor și tuturor colaboratorilor cunoștințele noastre, tehnologii moderne de cultură cu scopul de a ne ajuta partenerii în obținerea unor culturi sănătoase, bogate și prospere.

CE NE RECOMANDĂ

  • Suntem printre primii producători de răsaduri altoite de pepene verde si pepene galben din România, tehnologia altoirii fiind adoptată și implementată începând cu anul 2005.

  • Reprezentam solutia completa pentru clientii nostrii, furnizandu-le produse, tehnici si servicii de cea mai buna calitate, testate si implementate in ferma noastra, la un pret corect si onest.

  • Suntem o echipa devotata, formata din oameni tineri, responsabili, muncitori, intr-o continua dezvoltare, avand interesul de a crea parteneriate de lunga drata, bazate pe incredere, onestitate si corectitudine.

Principiile HORTI MAN CROPS

INTELEGEM NEVOILE FERMIERILOR

OFERIM ACESTORA SOLUTII COMPLETE IN AGRICULTURA

                   ACORDAM CONSULTANTA DE SPECIALITATE NECESARA OBTINERII UNOR CULTURI SANATOASE SI BOGATE