1. Politica livrare - Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Costurile de livrare sunt calculate (in functie de greutatea produselor, timpul de livrare, adresa de livrare) si afisate in pagina de finalizare a comenzii sau confirmate de catre reprezentantul de vanzari (telefonic sau/si prin e-mail) in functie de fiecare comanda.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client prin apasare butonului Trimite Comanda in pagina de finalizare a comenzii sau direct catre reprezentatul de vanzari, telefonic sau/si prin e-mail, indiferent de valoarea comenzii.

HORTI MAN CROPS livreaza comenzile inregistrate pe site cat si telefonic prin intermediul urmatoarelor modalitati si conditii:

I. DPD Romania (Dynamic Parcel Distribution) – livrarea coletului se face in 24-48 ore de la inregistrarea comenzii. Costul standard al unui colet cu greutatea de pana la 5 kg este 26 lei TVA inclus. Coletele care depasesc 5 kg, se taxeaza cu 0.80 lei pentru fiecare kg in plus;

II. Pentru orice colet care depaseste 50 kg, se va aplica o taxa suplimentara de 50 lei/colet;

III. Coletele suplimentare sunt taxate cu 2 RON/ fiecare colet suplimentar in momentul in care intr-o singura expeditie sunt inregistrate colete multiple.

2. Politica de retur - Clientul poate renunta la o comanda in conditiile stipulate mai jos, sau poate anula o comanda in termen de 2 ore de la plasarea acesteia.

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Pentru retur este necesar sa completati formularul de retur (daca sunteti înregistrat) sau o declaratie neechivoca (daca nu sunteti inregistrat) - de ex. o scrisoare trimisa prin Posta (HORTI MAN CROPS 94 SRL, Str. N. Balcescu, nr. 199A, Or. Pogoanele, Jud. Buzau, cod postal 125200, e-mail: office@hortimancrops.ro).

Produsele pot fi returnate prin expediere la adresa: HORTI MAN CROPS 94 SRL, Str. N. Balcescu, nr. 199A, Or. Pogoanele, Jud. Buzau, cod postal 125200.

Produsul se înlocuiește sau se ofera contravaloarea lui. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Se recomanda folosirea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Contravaloarea comenzii se va transfera intr-un cont bancar, pe care solicitantul trebuie sa-l mentioneze in fomularul de retur sau printr-un e-mail trimis catre HORTI MAN CROPS intr-un interval de 14 de zile de la retur.

Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice.