PREVICUR ENERGY

Referinta:

330,00 lei
cu TVA

Previcur Energy este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol și foliare la legume și pepeni verzi. Între aplicarea ultimului tratament cu Previcur Energy și recoltare trebuie să treacă 3 zile.

Cantitate ambalaj (Litru)
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Previcur Energy este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol și foliare la legume și pepeni verzi. Între aplicarea ultimului tratament cu Previcur Energy și recoltare trebuie să treacă 3 zile.

DESCRIERE PREVICUR ENERGY
Previcur Energy este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol și foliare la legume și pepeni verzi. În România, fungicidul Previcur Energy este omologat pentru următoarele culturi.

Cultură/  Spectru de combatere /Doză /Epoca de aplicare /Timp de pauză

Castraveți

Mana (Pseudoperonospora cubensis) 0,25% se efectuează 1-2 tratamente foliare preventive în intervalul înflorire - creșterea fructului 3 zile;

Tomate
Căderea plăntuțelor (Pythium debaryanum) Mana (Phytophthora parasitica) 0,1% la sol, în răsadnița - primul tratament în intervalul semănat-răsărit - al doilea tratament se efectuează cu cel mult o săptămâna înainte de transplantare 3 zile;

Pepeni verzi
Mana (Phytophtora spp.)
Căderea plăntuțelor (Pythium spp.) 0,1% (250 ml/plantă) se aplică un tratament la sol cu 250 ml soluție/plantă imediat după semănat, care poate fi urmat de un al doilea la 7-10 zile în aceeași doză 3 zile;

Mod de acțiune:
Fungicidul Previcur Energy are un mecanism complex de acțiune, datorită celor două componente active: Fosetil are o sistemie completă și o distribuție ascendentă și descendența în plante.
El stimulează sistemul imunitar de autoapărare al plantei, inhibă germinația șporilor și creșterea miceliului ciupercii. Propamocarb are de asemenea acțiune sistemică în plante și, în funcție de metodă de tratare, la sol sau în vegetație, poate fi preluat în plante prin rădăcini sau frunze. În cazul tratamentelor foliare, propamocarb este preluat în plante în mai puțîn de o ora de la aplicare. Asupra ciupercilor are acțiune de tip mulți-site;

Mod de utilizare:
Castraveți - se efectuează 1-2 tratamente foliare preventive în intervalul înflorire - creșterea fructului.
Durata de protecție a culturii este de 10-14 zile de la aplicare. Volumul de soluție este de 1000 l/ha.

Tomate - tratamentele se efectuează la sol, în răsadnița. Primul tratament se efectuează în răsadnița, în intervalul semănat-răsărit și necesită un volum de soluție de 3 l/mp.
Al doilea tratament se efectuează cu cel mult o săptămâna înainte de transplantare, la aceeași concentrație și același volum de soluție că la primul tratament.

Pepeni verzi - se aplică un tratament la sol cu 250 ml soluție/plantă imediat după semănat, care poate fi urmat de un al doilea la 7-10 zile in aceeași doză. Timp de pauză: Între aplicarea ultimului tratament cu Previcur Energy și recoltare trebuie să treacă 3 zile.
Substanțe active: fosetil 310 g/l + propamocarb 530 g/l. Formulare: SL (concentrat solubil)

CARACTERISTICI:
Producător: BayerBoala tratată: Mana (Phytophtora spp.);
Cultură: Castraveți, Tomate, Pepeni Verzi;
Spectru de combatere: Mana, Căderea plăntuțelor.

1 Obiect

Referinte specifice