CHAMP 77 WG

Referinta:

60,00 lei
cu TVA

Champ 77 WG este un fungicid/bactericid ce se prezintă sub formă de granule fine, omogene, fără tendința de sfaramare, de culoare bleu vernil. Acesta stimulează rezistență naturală a plantelor, contribuind la combaterea integrată a patogenilor, în strategia împotriva creării rezistenței la fungicidele sistemice, acesta având efect fungicid și batericid.

Cantitate ambalaj (Kg)
Cantitate ambalaj (grame)
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Champ 77 WG este un fungicid/bactericid ce se prezintă sub formă de granule fine, omogene, fără tendința de sfaramare, de culoare bleu vernil. Acesta stimulează rezistență naturală a plantelor, contribuind la combaterea integrată a patogenilor, în strategia împotriva creării rezistenței la fungicidele sistemice, acesta având efect fungicid și batericid.

DESCRIERE CHAMP 77
WG CHAMP 77 WG este un fungicid/bactericid ce se prezintă sub formă de granule fine, omogene, fără tendința de sfaramare, de culoare bleu vernil. Se aplică în perioada de vegetație, la avertizare, că tratament foliar preventiv și curativ. Gungicidul Champ 77 WG acționează prin contact. În amestec cu apă, granulele se dizolvă și are loc o redistribuire a ionilor de Cu pe suprafață tratată, aceștia acționând asupra fungilor și bacteriilor deopotrivă. Produsul adera bine pe suprafață frunzelor și nu necesită adăugare de adezivi.
Champ 77 WG stimulează rezistență naturală a plantelor, contribuind la combaterea integrată a patogenilor, în strategia împotriva creării rezistenței la fungicidele sistemice. Are efect fungicid și bactericid, previne și stopează mâna și arsurile bacteriene la vită de vie, pomi fructiferi, cartofi, legume.

Avantajele utilizării fungicidului Champ 77 WG :
Stimulează rezistență naturală a plantelor; Favorizează multe procese biochimice, contribuind la producerea vinurilor de calitate; Este o parte importantă în conceptul de combatere integrată (strategia imoptriva creării rezistenței la fungicide sistemice); Are efect fungicid și bactericid; Previne și stopează mâna și arsurile bacteriene la vită de vie, pomi fructiferi, cartofi, legume; Poate fi aplicat cu orice fel de echipament de stropire; Nu creează rezistență și învinge formele rezistente apărute la fungicidele sistemice; Formulare superioară - granula dispersabila în apă - ușor de utilizat, manevrat și depozitat.

Mod de aplicare al fungicidului Champ 77 WG:
În legumicultura - se aplică preventiv sau la apariția primelor simptome de mâna sau arsuri bacteriene, deosebit de periculoase la aceste culturi. La cartof - se aplică tratamente în perioada de vegetație, la avertizare și în alternanța cu fungicide sistemice pentru combaterea mânei cartofului. La vită de vie - aplicarea se va face în perioada de vegetație în alternanța cu produse sistemice. La începutul vegetației se obține și o rezistență mărită la înghețurile târzii, iar că ultim tratament, spre sfârșitul perioadei de vegetație, ajută la o măturare mai bună a coardelor și rezistență sporită peste iarnă.

Champ 77 WG este omologat pentru utilizare în România la următoarele culturi: Cultură Agenți de daunare Doză Timp de pauză Cartof Mâna cartofului (Phytophthora infestans) 2 kg/ha 7 zile Castraveți Patarea unghiulară (Pseudomonas lachrymans) 0,2% (2 kg/ha) 3 zile Tomate Patarea pustulara (Pseudomonas tomato) Basicarea fructelor (Xanthomonas vesicatoria) 0,2% (2 kg/ha) 3 zile tomate pentru consum și 10 zile tomate pentru industrializare Vită de vie Mâna viței de vie (Plasmopara viticolă) 2 kg/ha în 1000 litri apă (tratamente post florale); dozele se folosesc diferențiat în funcție de presiunea de infecție 21 zile Măr Focul bacterian (Erwinia amylovora) Rapanul mărului (Venturia inaequalis) 0,2% (2 kg/ha în 1000 l apă) se aplică în vegetație la avertizare curativ sau preventiv 21 zile Cantitatea de soluție recomandată este de 800-1000 l/ha la legume și de 1000 l/ha în cazul viilor pe rod, administrată că tratament postfloral - dozele se folosesc diferențiat în funcție de presiunea de infecție. Conținut: 50 % cupru metalic din hidroxid de cupru

Formulare: granule dispersabile în apă
Certificat de omologare nr. 2790/14.08.2008 - vezi certificat

CARACTERISTICI:
Producător: Nufarm;
Cultura: Vită de vie, Măr, Castraveți, Tomate, Cartof;
Spectru de combatere: Mâna, Focul Bacterian, Patarea Frunzelor, Rapan, Basicarea.

40 Produse

Referinte specifice