• La reducere!
  • -15,00 lei

ALCAPLANT NEW- 20KG

Referinta:

510,00 lei
495,00 lei Economiseste 15,00 lei
cu TVA

Alcaplant New este cel mai nou fertilizant cu Calciu, ideal pentru solurile degradate, cu salinitate ridicată și pH scăzut. Este unicul îngrășământ ce conține doar Calciu, liber de orice tip de săruri că azotați, sulfati, fosfați, bicarbonați, cloruri etc.
Alcaplant New conține 35% Calciu sub formă de suspensie coloidală și se aplică la sol odată cu apă de irigare.

Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Alcaplant New este ideal pentru aprovizionarea cu calciu a solurile degradate, cu salinitate ridicată și pH scăzut. Conține 35% calciu, liber de orice tip de săruri (azotați, sulfati, fosfați etc.) iar în urmă aplicării nu se spală în profunzime și rămâne la nivelul rădăcinilor o perioada mai lungă de timp.

DESCRIERE ALCAPLANT NEW
Alcaplant New este cel mai nou fertilizant cu Calciu, ideal pentru solurile degradate, cu salinitate ridicată și pH scăzut. Este unicul îngrășământ ce conține doar Calciu, liber de orice tip de săruri că azotați, sulfati, fosfați, bicarbonați, cloruri etc.
Alcaplant New conține 35% Calciu sub formă de suspensie coloidală și se aplică la sol odată cu apă de irigare.

Aplicații:
- aplicarea fertilizantului de ultima generație Alcaplant New asigura: Necesarul de calciu pentru culturile la care este aplicat;
- corectarea rapidă a deficiențelor de calciu;
- diminuarea stresului salin din sol prin neutralizarea sărurilor.

Calciul din Alcaplant New nu se spală odată cu irigarile ulterioare datorită formulării sale sub formă de suspensie coloidală insolubilă în apă. În acest fel, calciul este la dispoziția plantelor o perioada mai lungă de timp față de alte tipuri de îngrășăminte. Aplicarea ingrasamantului Alcaplant New nu sărează solul, fiind liber de orice tip de săruri (azotați, sulfati, fosfați, carbonați, cloruri).


În cazul solurilor acide, corectează pH-ul și îmbunătățește structura acestora. Alcaplant New imobilizează substanțele toxice din sol precum aluminiu, sodiu, metale grele și pune la dispoziția plantelor calciul necesar.

Compoziție:
CALCIU TOTAL SOLUBIL ÎN APĂ (CaO) 35% W/W

Doze și mod de aplicare:
Alcaplant New este un produs utilizabil în toate culturile agricole. Se aplică la sol, prin apă de irigare, doză fiind de 5 kg/ha/săptămâna.
Se poate administra și mai rar în doze de 30-50kg/ha, aceste doze neafectand solul sau plantele datorită lipsei sărurilor din compoziția să.

Tehnologie de aplicare Alcaplant New:
- se agită foarte bine și se omogenizează conținutul înainte de deschiderea ambalajului;
- conținutul pungii sau doză necesară se agită foarte bine și se omogenizează cu un volum egal de apă (de exemplu, 5 kg de Alcaplant se omogenizează mai întâi cu 5 litri de apă, înainte de a fi adăugat în bazinul de fertilizare);
- se adaugă conținutul omogenizat cu un volum egal de apă în bazinul de fertilizare plin cu apă, se agită și se omogenizează foarte bine;
- se injectează soluția de Alcaplant în sistemul de picurare în timp ce se agită continuu în bazin;
- cantitatea maximă de Alcaplant dizolvată în 100 litri de apă este de 1 Kg.

Nu se va depăși niciodată această doză deoarece există pericolul de înfundare a sistemului de irigație!

Compatibilitate:
Se poate aplică singur la începutul irigării, apoi se continuă irigarea pentru spălarea instalației de picurare, sau în combinație cu Șal-Wax Ca și SPRINTENE, dizolvând produsele în următoarea ordine: Alcaplant New, Șal-Wax ca apoi Sprintene.
Aplicarea împreună a celor 3 produse are un efect sinergic, cumulativ, efectul de îmbunătățire al fiziologiei plantelor fiind mai mare decât aplicarea separată.

IMPORTANT:
Dozele prezentate sunt orientative, utilizatorul poate să reducă sau să crească aceste doze în funcție de faza de dezvoltare a culturii și starea ei fiziologică!!!

CARACTERISTICI:
Formulare: Pasta;
Forma de aplicare: Radiculară;
Sursa de: Ca Calciu;
Stimulează: Mărirea rapidă a fructelor;
Probleme tratate: Deficiențe de Ca;
Producător: Codiagro.

5 Produse

Referinte specifice