CALCIAMEC

Referinta:

65,00 lei
cu TVA

CalciAMEC a fost special dezvoltat pentru a stimula asimilarea radiculara a Calciului de către plante chiar și în cele mai stresante condiții. Acesta este recomandat pentru îmbunătățirea asimilării de Calciu în condiții de salinitate extremă și pentru îmbunătățirea semificativă a fermității fructelor.

Cantitate ambalaj (Kg)
Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur


CalciAMEC
a fost special dezvoltat pentru a stimula asimilarea radiculara a Calciului de către plante chiar și în cele mai stresante condiții. Acesta este recomandat pentru îmbunătățirea asimilării de Calciu în condiții de salinitate extremă și pentru îmbunătățirea semificativă a fermității fructelor.

DESCRIERE CALCIAMEC
CalciAMEC® este un îngrășământ special dezvoltat pentru a stimula asimilarea radiculara a Calciului de către plante chiar și în cele mai stresante condiții: seceta, salinitate excesivă, pH acid sau bazic, atac de nematozi etc. Aplicarea să previne și corectează problemele de fermitate, integritate, flexibilitate și elasticitate ale țesuturilor fructelor tinere aflate în creștere intensă, cu efecte benefice în perioada de după recoltare și menținerea prospețimii fructelor un timp mai îndelungat.
Asigură un foarte bun control și reglează toate problemele legate de alterarea mecanismelor naturale de hrănire radiculara a plantelor aflate în fazele de maximă dezvoltare. Răspunsul rapid și eficient este rezultatul conținutului bogat de Calciu și Magneziu aflat într-o combinație unică cu molecule AMEC® - transportori în plantă de ultima generație.
Acest amestec îmbunătățește semnificativ fiziologia plantelor, reduce transpirația prin întărirea și impermeabilizarea pereților celulari, crește rezistență plantelor la stres, crește și prelungește rezistență fructelor la transport și depozitare, disponibilizeaza resursele de Calciu și Potasiu blocate din sol și le pune la dispoziția plantelor.

Aplicații:
CalciAMEC® este recomandat pentru:
Îmbunătățirea asimilării de Calciu și alte elemente nutriționale în perioadele cu cerințe maxime de nutrienți; Îmbunătățește semnificativ fermitatea fructelor, întărește frunzele slab dezvoltate și prelungește rezistență la transport și depozitare a fructelor;
Asigura o dezvoltare optimă a masei radiculare și asimilare maximă de Calciu în condiții de salinitate extremă sau în lipsa rezervelor solubile de Calciu din sol;
Disponibilizarea resurselor de Calciu din sol.

Compoziție:
Calciu total solubil în apă (CaO) - 20% w/w
Magneziu total solubil în apă (MgO) - 2% w/w

Doze și mod de aplicare:
CalciAMEC® este un produs solid creat pentru aplicare la sol pentru toate tipurile de culturi: legume, flori, pomi, arbuști, citrice, plante ornamentale;
Doză recomandată este de 200 - 300 g/1000 m² pe săptămâna.
În perioadele cu cerințe maxime se poate aplică o doză de 500 g/1000 m² pentru menținerea la parametri optimi a rădăcinilor, asigurarea asimilării maxime de Calciu și nutrienți esențiali de către plantă.

Este recomandată prepararea unei soluții stoc de concentrație inițială de 1,5% (300 grame CalciAMEC în 20 L apă), împărțirea soluției în părți egale și apoi aplicarea de cel puțîn 3 ori pe săptămâna cu o doză de 100 gr/1000 m²/aplicare. Soluția de CalciAMEC 1,5% este stabilă timp de o săptămâna.

Compatibilitate:
CalciAMEC® se poate aplică singur sau în combinație cu alți agronutrienti/îngrășăminte în funcție de problemele apărute sau efectul urmărit.

Important
Dozele prezentate sunt orientative, utilizatorul poate să reducă sau să crească aceste doze in funcție de faza de dezvoltare a culturii și starea ei fiziologică!

CARACTERISTICI:
Formulare: Solidă;
Forma de aplicare: Radiculară;
Sursa de: Ca Calciu;
Stimuleaza: Adaptarea la stresuri;
Probleme tratate: Deficiențe de Ca;
Producator: Codiagro.

Referinte specifice