• La reducere!
  • -36,00 lei

AGROWHITE

Referinta:

331,00 lei
295,00 lei Economiseste 36,00 lei
cu TVA
Cantitate ambalaj (Kg)
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Agrowhite este un amestec concentrat lichid de calciu și magneziu, ce se aplică pentru păstrarea și creșterea stabilității cuticulei frunzelor și fructelor în condiții adverse (arsuri solare, stres hidric etc.).
În perioadele caniculare, protejează fructele de arsuri solare și crește rezistență acestora după recoltare.

DESCRIERE AGROWHITE
Agrowhite este un amestec concentrat lichid de calciu și magneziu pentru aplicare foliară, ce conferă plantei protecție fizică împotriva stresului cauzat de boli și temperaturi ridicate, fiind special conceput pentru culturile din câmp (legume, livezi și vii).
Această compoziție nu este doar o barieră fizică ci întărește și cuticulă frunzelor și coajă fructelor prin reducerea transpirației și a pierderii de apă, astfel conferind o rezistență crescută la condițiile adverse biotice și abiotice.

Aplicații:
Agrowhite se aplică pentru păstrarea și creșterea stabilității cuticulei frunzelor și fructelor în condiții adverse cauzate de condițiile de mediu cum ar fi arsuri solare, stres hidric, etc. sau atacurile agenților patogeni cum ar fi Psyllid. De asemenea, protejează fructele de arsurile solare și crește rezistență acestora după recoltare.

Doze și instrucțiuni de utilizare:
Agrowhite este un produs cu aplicare foliară pentru culturi care pot fi afectate de temperaturi ridicate (insolație) și boli: legume, pomi fructiferi, vită de vie. În momente de mare risc de condiții adverse biotice și abiotice care pot afecta stabilitatea cuticulei frunzelor și fructelor, aplicați 1,2 – 1,5 kg/ 1000 m2, tratamentul se repetă la un interval de 15 – 30 de zile.
Agitați bine înainte de utilizare!

Cu trecerea timpului și din cauza condițiilor de depozitare, produsul se poate întări dar formularea de o înalta calitate permite că produsul să poate fi utilizat fără probleme și fără a-și pierde nici una din proprietăți în condițiile în care este agitat bine înainte de utilizare.

CARACTERISTICI:
Formulare: Lichidă;
Forma de aplicare: Foliara;
Sursa de: Ca Calciu, Mg Magneziu;
Stimulează: Adaptarea la stresuri, Rezistență la transport și depozitare;
Producător: Codiagro.

10 Produse

Referinte specifice