RASADURI ALTOITE PEPENE GALBEN

Referinta:

2,70 lei
cu TVA

TRANSPORTUL NU ESTE INCLUS!

RASADURILE ALTOITE se produc pe baza de pre-comanda! Pentru mai multe detalii, contactati personalul specializat al HORTI MAN CROPS la numerele de telefon afisate la sectiunea ''Contact''!  

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Răsaduri Altoite Pepene Galben producție HORTI MAN CROPS.

 Preturile pot suferi modificari in functie de cantitatea achizitionata !!!

Cu o experiență de peste 16 ani în producerea de răsaduri de pepene altoite, societatea HORTI MAN CROPS vă pune la dispoziție răsaduri producție proprie (România), obținute din semințe certificate, de o calitate superioară. Producerea acestora se face pe comandă, în funcție de preferințele fiecărui client ( hibrid, portaltoi, perioada de plantare, etc). De ce avem nevoie de plante altoite? Răspunsul este cât se poate de simplu!

● Răsadurile altoite sunt rezistente la dăunatori, boli ale solului şi insecte. Prin folosirea răsadurilor altoite de pepeni verzi vafi înlăturat riscul îmbolnăvirii cu Fusarium Oxisporum, putându-se practică monocultura o perioada îndelungată (cel puțîn 8-10 ani) pe aceeași sola.
● Din moment ce răsadurile sunt mai puternice, rădăcina port-altoi va hrăni plantă mai bine decât rădăcina normală.
● Rădăcina port-altoi menține apă și absoarbe elementele din sol mai bine decât rădăcina normală a plantei chiar și la temperaturi scăzute.
● Răsadurile altoite dau rezultate mult mai bune decât răsadurile obişnuite chiar şi în condiţii nefavorabile.
● Ele sunt mai economice în condiţiile în care sunt folosite mai puţine substanţe chimice împotriva bolilor de sol.
● Producţia va fi mai mare decât în cazul în care sunt folosite răsaduri obişnuite cu condiţia că să se respecte tehnologia de creştere şi întreţinere.

Referinte specifice

related products