RASADURI ALTOITE PEPENE VERDE

Referinta:

2,60 lei
cu TVA

RASADURILE ALTOITE se produc pe baza de pre-comanda! Pentru mai multe detalii, contactati personalul specializat al HORTI MAN CROPS la numerele de telefon afisate la sectiunea ''Contact''!  

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Răsaduri Altoite Pepene Verde producție HORTI MAN CROPS.

 Preturile pot suferi modificari in functie de cantitatea achizitionata !!!

Cu o experiență de peste 16 ani in producerea de rasaduri de pepene altoite, societatea HORTI MAN CROPS vă pune la dispozitie răsaduri producție proprie (România), obtinute din seminte certificate, de o calitate superioara. Producerea acestora se face pe comanda, functie de preferintele fiecarui client ( hibrid, portaltoi, perioada de plantare, etc). De ce avem nevoie de plante altoite? Raspunsul este cat se poate de simplu!

● Răsadurile altoite sunt rezistente la dăunatori, boli ale solului şi insecte.Prin folosirea răsadurilor altoite de pepeni verzi va fi înlăturat riscul îmbolnăvirii cu Fusarium Oxisporum, putanddu-se practica monocultura o perioada indelungata (cel putin 8-10 ani) pe aceeasi sola.
● Din moment ce răsadurile sunt mai puternice, rădăcina port-altoi va hrăni planta mai bine decât rădăcina normală.
● Radacina port-altoi mentine apa si absoarbe elementele din sol mai bine decat radacina normala a plantei chiar si la temperaturi scazute.
● Răsadurile altoite dau rezultate mult mai bune decât răsadurile obişnuite chiar şi în condiţii nefavorabile.
● Ele sunt mai economice în condiţiile în care sunt folosite mai puţine substanţe chimice împotriva bolilor de sol.
● Producţia va fi mai mare decât în cazul în care sunt folosite răsaduri obişnuite cu condiţia ca să se respecte tehnologia de creştere şi întreţinere.

Referinte specifice

related products