• La reducere!
  • -19,00 lei

MAS-RAIZ +

Referinta:

189,00 lei
170,00 lei Economiseste 19,00 lei
cu TVA

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente, recomandata pentru introducerea speciilor moleculare si a microelementelor in planta, ce accelereaza aparitia perisorilor absorbanti la nivel radicular, cu scopul de a activa procesul nutritional ce este necesar pentru o buna ...

Cantitate ambalaj (Litru)
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

MAS-RAIZ+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente, recomandata pentru introducerea speciilor moleculare si a microelementelor in planta, ce accelereaza aparitia perisorilor absorbanti la nivel radicular, cu scopul de a activa procesul nutritional ce este necesar pentru o buna dezvoltare a culturii.

DESCRIERE MAS-RAIZ+

Mas-Raiz+ este o solutie pe baza de compusi macromoleculari si microelemente ce creste masa radiculara si stimuleaza inradacinarea rapida a plantelor.

Aplicatii:

Aplicarea de Mas-Raiz+ este recomandata pentru introducerea speciilor moleculare si a microelementelor in planta.

Mas-Raiz+ accelereaza aparitia perisorilor absorbanti la nivel radicular cu scopul de a activa procesul nutritional ce este necesar pentru o buna dezvoltare a culturii.

Doze:

Faze fenologice recomandate: 15-20 de zile de la semanare (2-3 frunze desfacute) sau 7 zile de la transplantaredoza este de 2-3 L/ha

Doze generale pentru alte culturi: 

Tratament foliar de la 100-300 ml/100 litri apa (1-3 l/ha).

Tratament radicular 2-4 l/ha

Copacii tineri, neplantati, poti fi tratati inainte de plantare prin inmuierea radacinilor intr-o solutie de 500 ml/50 litri de apa pentru o perioada de 12 ore.

Solutia cu Mas-Raiz+ se aplica la sfarsitul irigarii. 

Incompatibilitati
A nu se amesteca cu produse foarte alcaline.

Agitati bine flaconul inainte de utilizare.

5 Produse

Referinte specifice