• La reducere!
  • -15,00 lei

SUBSTRAT KEKILLA DSM3 280L

Referinta:

125,00 lei
110,00 lei Economiseste 15,00 lei
cu TVA

Turbă substrat Kekkila DSM 3 W - Datorita faptului ca sacul de turba are o greutate mare , acest produs se poate ridica doar din magazinul HORTI MAN CROPS din Or. Pogoanele , Jud. Buzau sau putem oferi transport ( contracost ) la cantitati de peste 40 de saci. 

Cantitate
Stoc epuizat

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Descriere produs
Turbă substrat Kekkila DSM 3 W este un substrat pentru producerea rasadurilor, obținut dintr-un amestec de turbă brună și turbă închisă, cernută la un calibru fin (0-6 mm), cu pH ajustat la 5,5/5,9, fertilizat cu îngrășământ formulă "starter" NPK 14-16-18 + ME, cu agent de umectare, recomandat pentru producerea rasadurilor de legume în ghivece sau suporturi alveolare.

Ambalat în baloți comprimați Maxi - 300 litri.
Toate variantele de turbă KEKKILÄ au pH-ul controlat și au adăugați fertilizatori tip "starter" sau îngrășăminte cu eliberare controlată. Diversele sortimente de substraturi KEKKILÄ mai pot avea adăugate granule de argilă, argilă expandată, agent de umectare, fibre de cocoș, perlit, vermiculit sau diferite formule de îngrășământ.
La cerere , pentru cantități semnificative, se pot pregatii combinații de substrat conform cerințelor exprese ale beneficiarilor. KEKKILÄ (Finlanda) este unul din primii 3 producători mondiali de turbă.

Gama de turbă KEKKILÄ pentru producătorii profesioniști cuprinde substraturi pentru producerea rasadurilor, a plantelor la ghiveci, a legumelor, a plantelor ornamentale și a puieților de arbori și arbuști. Este folosită turbă albă, brună, închisă sau neagră, neamestecată sau combinată.

Referinte specifice

related products