CROPMAX 1L

Referinta:

135,00 lei
cu TVA

Cropmax este un fertilizant foliar concentrat, bogat în macro și microelemente, stimulatori de creștere, vitamine, polizaharide, enzime etc., cu efecte favorabile asupra dirijării metabolismului plantelor.

Cantitate ambalaj (Litru)
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Cropmax este un fertilizant foliar concentrat, bogat în macro și microelemente, stimulatori de creștere, vitamine, polizaharide, enzime etc., cu efecte favorabile asupra dirijării metabolismului plantelor.
Aplicarea acestuia conduce la dezvoltarea rapidă a sistemului radicular și creșterea masei foliare, plantele atingandu-și potențialul biologic de producție.

DESCRIERE CROPMAX
Cropmax este un fertilizant foliar concentrat, bogat în macro și microelemente, stimulatori de creștere, vitamine, polizaharide, enzime etc., cu efecte favorabile asupra dirijării metabolismului plantelor. Cropmax este un extract 100% organic ce se poate utiliza la toate culturile, stimulând intens dezvoltarea plantelor.
Aplicarea Cropmax conduce la dezvoltarea rapidă a sistemului radicular și creșterea masei foliare, plantele atingandu-și potențialul biologic de producție.

Prin aplicare constanța pe parcursul ciclului de cultură, împreună cu fertilizarea normală sau la aplicarea tratamentelor fitosanitare, Cropmax reduce cu 10-30% cantitatea de NPK administrată plantelor.
Aplicarea pe plante în timpul vegetației se poate face atât prin lucrări speciale de fertilizare cât și odată cu lucrările de întreținere a culturilor și tratamentele de combatere a bolilor și dăunătorilor, fiind compatibil cu majoritatea pesticidelor, mai puțîn cu cele pe baza de cupru.

Beneficiile aplicării Cropmax:
creșterea semnificativă a producției și asigurarea timpurietății; creșterea calității produselor; stimularea creșterilor noi; crește rezistență plantelor la boli și dăunători; dezvoltarea sistemului radicular; compatibilitatea cu o gama largă de pesticide și fertilizanți; nu lasă reziduuri și nu este toxic; fertilizant ecologic certificat, admis la folosirea în cultură ecologică

Compoziție:
Stimulatori vegetali de creștere (auxine, citochinine, gibereline) Aminoacizi organici Vitamine vegetale Enzime vegetale Azot (N) - 0,2% Fosfor (P) - 0,4% Potasiu(K) - 0,02% Fier - 220mg/l Magneziu - 550 mg/l Zinc - 49 mg/l Mangan - 54 mg/l Cupru - 35 mg/l Bor - 70 mg/l Calciu, Molibden, Cobalt, Nichel - 10 mg/l

Doze și mod de aplicare:
Cropmax este superconcentrat, fiind recomandată folosirea a 500 ml - 1000 ml la hectar pe tratament și realizarea a 1-3 tratamente în perioada de vegetație, în funcție de cultură.

Menționăm că aplicarea foliară săptămânală cu Cropmax, cu o concentrație de 0,2%, la același ciclu de producție, va duce la creșterea sporurilor de producție timpurie și totală.

- Pentru cultură de vită de vie și pomi fructiferi se recomandă 2-3 tratamente cu 1 L/ha de CROPMAX, evitându-se perioada de înflorire.
- Pentru culturi agricole, gazon: 0,5 - 1 L/ha;
- Pentru răsaduri (5-7 cm înălțime): 2,5 ml/10 L apă/50 mp;
- Pentru legume în sere și solarii: 20 ml/10 L apă/100 mp;
- Pentru legume și flori în câmp deschis: 10 ml/10 L apă/100mp;
- Pentru vită de vie și pomi fructiferi: 10-20 ml/10 L apă;
- Pentru plante ornamentale: 15 ml/ 10 L apă.

Compatibilitate:
Cropmax nu se aplică amestecat cu produse ce conțin cupru, sulf sau uleiuri minerale.
Aplicarea tratamentelor se realizează in timpul orelor de dimineață sau seară, pentru evitarea aplicării când temperatura depășește 25°C.

CARACTERISTICI:
Formă de aplicare: Foliară;
Formulare: Lichidă.

3 Produse

Referinte specifice