• -50,95 lei

MIRSINI F1

Referinta:

359,70 lei
308,75 lei Economiseste 50,95 lei
cu TVA

Mirsini F1 este un hibrid de pepene verde ce se remarcă printr-o calitate deosebită a fructelor, pornind de la uniformitatea acestora, mărime și formă, până la calitatea miezului.

Cantitate ambalaj (buc seminte)
Cantitate

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare si retur

Mirsini F1 este un hibrid de pepene verde ce se remarcă printr-o calitate deosebită a fructelor, pornind de la uniformitatea acestora, mărime și formă, până la calitatea miezului.
Plantele au rezistență intermediară la antracnoza și ofilire vasculară. Fructele pot ajunge la 12-13 kg la plantele altoite. Mirsini F1 este în hibrid de pepene verde tip Crimson. Are o perioada de vegetație cuprinsă între 70 - 75 zile.

Caracteristicile fructului:

* fructe uniforme că mărime, de formă ovală;
* coajă subțire (13 mm), cu dungi de culoare verde închis;
* miezul roșu, conținut ridicat de zahăr;
* greutatea fructului de 6-8 kg la plante nealtoite și 12-13 kg la plante altoite;
* calitate internă deosebită, constanța în diferite tehnologii de cultură;
* rezistență mare la păstrare după recoltare; Nu este sensibil la arsuri solare.

Pepenele verde Mirsini F1 se remarcă printr-o calitate deosebită a fructelor, pornind de la uniformitatea acestora, mărime și formă, până la calitatea miezului. Plantele se remarcă printr-o bună capacitate de regenerare după perioade de stres.
Productivitate foarte bună la cultură altoită. Mirsini F1 prezintă rezistență intermediară la: antracnoza (Co: 1) și ofilire vasculară (Fon: 0,1).

CARACTERISTICI:
Producător: SyngentaTip: Crimson SweetVarietate: HibridRezistente: Co - Antracnoza cucurbitaceelor, Fon - Ofilirea vascularaInterval greutate fruct: 12-13 kg.

10 Produse

Referinte specifice